Miracle Tab Soap dan HD review.

adik sayang jugala MIRACLE TAB SOAP RM70.
adik kurang sayang MIRACLE TAB HD RM80

Assalamualaikum.


aishh! aku nak lenyek pakai kaki la pulak rasanya MIRACLE TAB SOAP dan HD .
mak aku cakap kulit aku gelap lepas sebulan 9 hari aku pakai dua-dua ni.
mak aku cakap duduk rumah ja pun kulit gelap. aish. nanah telinga. hihi.
aku tak perasan pasal tone kulit aku,
yang aku perasan lama-lama aku pakai small breakouts(i'm going to call it SB) happened !*kat pipi lak tu you!
macam harini ada lusa hilang tulat ada tunging hilang. again,again.macam tu selama sebulan lebih.
SOAP tu aku sayang juga sebab bila muka aku dicakar kucing or terkena minyak panas or terkena iron panas, aku cuci dengan soap miracle tab, mmg miracle la hilang tanpa parut area tu dalam 2 ke 3 hari menggelupas dan hilang!

hem,dalam seminggu baru-baru ni, aku mixed dua-dua ni dengan vitamin E cosmoderm.
yeah, akhirnya.
agak berkesan dan membantu kurangkan SB kat muka aku.
3 hari pertama dulu pakai soap dan HD je sumpah aku rasa macam nak lompat bintang rakam pehtu boh dalam youtube pehtu rasa malu pehtu buang video tu pehtu orang lain yang dah download upload balik kat youtube pehtu hampehituolang, nampak clear gila seperti yang di katakan. rasa macam wah perfect skin la, aku p kedai mak aku kira tak payah pakai bedak tepung silky white yang RM3.90 tu pon. *muka bogel.

adik forever comel dalam hati.
eh2,indah matra ent. lol


hem, mengicute aku la kan, based on apa yang terjadi pada kulit ku. aku kena pakai vitamin E cosmoderm ni jugak lepas soap dan HD sebelum tidur. aku tak leh bantal dua tu je. bila aku palit Vitamin E cosmoderm ni baru rasa okay berbanding hari sebelum pakai vitamin e cream ni. hihihi. tapi parut SB sebab Soap dan HD still tak hilang sangat(time pakai ZA da nak hilang parut lama!), dan tone kulit aku sama ja. kehkeh. yelah mak, CIK pakai ZA TRUE WHITE balik ke GARNIER ke macam mak suruh tu.

baby lembut manja cosmoderm vit e
p/s:sory dulu aku benci ang sebab ang lembut.

ha, abang aku paling kuat mengkritik aku bila pakai natang natang ni. MUNGKIN atas dasar kaki kritik. hahaha.

hah! so now aku kena la bubuh sikit bedak tepung silky white yang RM3.90 tu sebelum p kedai, sebab nanti kulit aku macam oily sikit,MUNGKIN sebab vitamin E cosmoderm la tu. but, still okay daripada pakai dua-dua tu ja. ha.geram aku!
p kenduri takpelah letak foundation ZA,p kedai aku malas..
ah,again ZA. rindu pulak. 1st and 2nd words for my name ! hahaha. lol :P

adik za foundation domey cam the bob kucing aku.

campuran soap, HD dan cosmoderm vit E buat kulit aku lembut dan kurang SB brbanding HD dan soap je. tu je.
yang laen takdek kesan papapun padaku.
aku rasa kalau aku nak beli balik product miracle tab, aku nak beli TAB EX je. just TAB EX!
tapi bukan sekarang la. RM 180. oh my tak mampu.haha.

yang penting, ni berdasarkan pengalaman aku pakai barang ni. laen orang laen kulit. ye dak?
ada aku tengok testimoni bapak cun kulit. mai kat aku, heh.

baru seminggu aku pakai cosmoderm vitamin E ni, MUNGKIN sebab tu parut SB tak pudar lagi.

ah semua MUNGKIN!




5 comments:

saharaa said...

so to conclude prodak miracle tab ni bagus ke x???
sbb terasa nak cuba la...
done follow u
follow me back kayh
beautifulsaharaa.com

Aki said...

bagi kulit i yg combintion ni , yang tab hd dan sabun tu buat kulittt i naik byk ruam laaa...sedih sgt tak sesuai mcm org lainnn:( trims, t i folow yaaa :)

Anonymous said...

Thak god jumpa blog u before i order, tgoda gaks nk order produk ni..aneway..thanks ya..

Aki said...

my pleasure, btw my friend ad pkai this product n ok i pulak yg tak ok, xnk tgu lelama lagi i tgl tab hehe . :D

seri hijau said...

Saya rasa produk ni bagus lah,berkesan pada saya dan juga 2 orang my sister. Entah lah, tak taw lah pulak pada yang dh mencuba kan..BTW I love miracle tab ;)