Harrazdani ajak masuk bloglist !

Assalamualaikum.


err...
4 the first time...
aku berminat nak join ni..(sbb rasa rajin cket dah blogging).
ni pon sbb aku tgk kat blog cik azzah..
even 1% je chance aku nak d "bloglist" kan... kehkeh...

okay,

apa.
ha...  3 sebab knp bloglist penting :

1. tgk la blog aku ni, apa tak pentingnya... penyakit malas layan blog dulu bagi impak...  kurang visitor... cewah...so, kalo blogger yg agk femes put us kat bloglist "beliau" ehem2 ..... mesty org cakap "blog ni pon mesty besh sbb si femes ni letak kat bloglist "beliau"... hoho.. then, ada la org datang usha blog kita.eerr. (hopefully).

2 . ADUS ! bila daah dok dalam bloglist "beliau".... leh gak aku komen entry "beliau" selalu, sebab tolong traffic aku dgn letakkn aku kat bloglist "beliau"... hahaha...i mean, bantu membantu an...

3. Get friend, get follower(s), get spirit to blogging !

2 comments:

harrazdani said...

thanks ika...sama-sama kita membantu dalam dunia blog ini...;)

ikaAki said...

haha...ur welc :)))
sukanya.. :PP okayy...