ampun dan maaf .

Assalamualaikum .

aku cium gak budak ni !!!


Hai anja aum . hehe
selamat hari raya maaf zahir dan batin  (:



waduh , dari hari raya pertama sampai harini, demam aku tak pergi-pergi .
dah macam budak hingusan hingus tak benti-benti .
dah laaa parut jerawat degil tak mao hilang-hilang . ni semua sebab aku p try krim safi.
mmg la puteh tapi jerawat naek surut naek surut . aku tak suka !


so now, i go back to ZA true white .
haha . dia dah macam sorang laki yang aku akan p balik kat dia bila dah laki laen layan aku cam gampang .
okay, pasni aku tak tinggal ZA true white aku lagi . okay darl ???
hahahaha. perumpamaan je okay untuk ZA true white .

hem , sekarang ni banyak sangat benda yang aku benci gila dulu aku jadi suka gila dan sebalikya . Tuhan dah tunjuk kat aku jangan terlalu benci sesuatu . aku boleh nampak la aku dulu benci gila Demi lovato, last-last aku suka . haha. lagi aku dulu benci gila sotong, last-last aku makan tak cukup , agagaga . aku dulu minat gila cina , last-last aku minat mamak pulak sampaikan ayah aku tak bagi kerja dengan mamak . hahaha .



2 comments:

Aishah Jahirah said...

salam aidilfitri...comelnya meow2 tu...:)

Aki said...

salam aidilftri juga . kan,comel kan :) hihi