Mall dan lelaki gatal !

Assalamualaikum..
rindu tak wee?? otey. tak .
erm.. perasan tak ada post terbaru yang aku delete.. hehe...
post tu just untuk dikongsikan sebentar je dengan reader(s)...




nak share ni...


semalam an aku kuar la dengan kawan2 aku g alor setar jer... jauh gak r... bawak moto dari arau ke alor setar..
rasa cam bontot dah hilang.... perghhh.... da r hujan lak tu.... mmg cari nahass....
em... kami smpai sana dalam pukul 1 pm camtu r... lepas masuk tandass mencantikkan kembali pakaian masing-masing di hadapan cermin... kami pun masuk r mall .... okay..








Time dalam tu, aku berbalas- balass mesej dengan mak kesayangan.... tiba2.... dengan bengong buta tuli.....(ha amek) ... ada sorang pemuda ni.... dengan bangangnya jalan opposite aku....then sampai kat aku jer...teruss berpura2 terjatuh...and tempat jatuh dia atas bahu aku...then sambil tersenyum seperti kerang bussukk dia cakap "sorry" and terus blahh.. WTH ...



aku da 2x kena dengan lelaki camni... aku tak paham betul la..... kenapa eh ada je jantan tak berwibawa camni dalam mall......gila rude, bila orang tengah busy je.... depa masuk line...nak sentuh perempuan bukan muhrim....aku rasa spesies camni kena cepat kahwin....huh.... plzz r... jgn libatkan aku kalau hampa teringin sangat pun nak landing we!


kepada lelaki tu... aku maafkan hang kalau farhan dapat tumbuk perut hang...




WARNING !


to my beloved reader(s)... hati2 dgn rude boy camni time berjalan dalam mall...



sedap ar bear ni pelok.haha.













4 comments:

~*eyza_hasrieza*~ said...

owkeyh2....shawl 2 sape pny ajaran ek??hehehehe

whyteRosebud* said...

haha...we fizi.... aku blajar dalam majalh saji la...haha

masayangpa said...

awat gmbr ak x ad pown lam post nie...majuk ngan ang...huhuhuuu...

ikaAki said...

hihihi...
blagak ngat take pic sorang2 aritu...