ARABIC SONG! OMG!

49 yo? perghh 
ASSALAMUALAIKUM
Moshi2....  MENYAMPAH GILA BILA SIAP DAH NAK P KELAS..TIBA2 TAKDAA!!
omg..omg..omg.....he's so hot...(tiba2 an aku menjadi gediKss!!hehe).. First time i "saw" AMR DIAB/49/m/Egypt....when he sang... Tamally maak = Always with you... haha....dap nak mati.....and honetly,aku da semakin sukakan lagu2 arab.. okay2.... da r lama aku tak post....tiba2 gelojohh camni pewhall....k, fyi... final aku start 20 April ni merangkap sehari before birthday aku.....sedih la kalo hampa cakap lantak hang la bila pon befday and final hang....:'( (buweekkk)....  so,aku agak bz myiapakan assg,final project and study untuk test 2... dad y aku cam tak sempat nak post untuk tatapan sesaper yang rindu kat aku kan..hehehehe...blink2 ;)..

baru kejap, my old skol friend calling... citer2 sal buah hati dia....mamat ni aku ta sangka dgn tiba2 romantic giler ngan awek dia...... Actually, aku terfikir gak la.... untung ke dapat boy romantic cam kawan aku ni..ke lebih baik yang simple2 je mcm si farhan  tu... em... yelah... lelaki romantic ni layan girl cam puteri far far away*....sat2 surprise....sat2 candle light dinner....sat2 diamond ring...sat2 flowers...tapi betul ke camni definisi lelaki romantik? lantak la....pening nak fikir sal cintan pg2 camni....-end-



nerd guy yg camni mampu kalahkan romantic guy !
p/s: kalo matsujun jelah nerd guy tu...hehe




okay2..actually,aku truja TERUKkk dgn benda camnii mmndgkan sem pan practical....iaitu d alam pkerjaan almost 5months... hampa pernah buat personality test tak wee?? my lovely sir AIS310 cakap le buat kat MBTI... Aku nak la cuba....last-last tgk kena bayar lak... aloooor...ni lemah ni :( um,so aku pon terjumpa la 1 web PERSONALITY TEST FOR FREE ... haha... dengan kedekutnya nak buat MBTI,,aku pon buat je la yang ni kan.... nak kata accurate tu..boleh la tahan.......lepas aku jawab semua 41 soalan... --->  IKA'S PERSONALITY TYPE : "Spontaneous Idealist" ... yeah.... i'm! hehe...
ha,oh lalala...aku lupa nak gtaw.... dalam careers yg fit dgn aku tadak pon project manager..hakhak....gelak la kat aku ramaaaai2...um :( 

p/s :tittle arabic song.. sai laen je lebeh kan? hehe......




2 comments:

diana said...

wahhh............lyan arbic plak....hehehe....come2 kalo ika dress up like arabic grls.....hehehehe...

ikaAki said...

hehe.......besh la dd....mengancam lagu2 depa! hehe.... trimass dd! hahahaha.kembang bontot aku..