kesiannya dia.

Assalamualaikum.


haritu... time aku kuarr company tempat praktikal... er... aku ternampak laa.... pacik tu.. naek gerek (basikal) ... okay... then..aku usha r memanjang sebab time dia kayuh gerek dia tu, cam slow gila padahal tengah jalan raya.....cam takut aku aw....lagi...aku ushaaa.... bawah... masyaAllah... kaki dia ... patut la pon.... bila keta blakang dia an, dia cam tolak-tolak gerek dia tu dengan kaki dia.... yaALLAH... siksanya..... nak ketepi la sebab tengah jalan ann....actually, dia mai opposite dgn aku.... nak lintas la tu....da sampai tepi.... jalan... dia mula la kayuh balik..... emm... aku doakan dia bahagia dengan hidup dia.... 


macik bawah ni na jadi kucing.last jadi oku.




yang ni pulak. tuhan bagi okay, dia ubah jadi oku .
p/s : Jocelyn wildenstein. 

2 comments:

Atie iskandar said...

ksiannya pakcik tue.. klu atie dlm keadaan cik ika, tak sampai hati nak tgk..

ikaAki said...

hehe...2 la...brair mata ni time tgk dia taw...bila dia perasan ika usha, ika pndang laen....sedih :(